Brooklyn nieuws

Het hek is van de dam. Vanaf zaterdag 20 januari drijven we de solden in de winkels op! Sla nog snel jouw slag met de trapsgewijze korting tot -50%.

Ter versterking van ons team in Brugge zijn wij op zoek naar een gemotiveerde TOP-verkoper/verkoopster die van mode en van mensen houdt! Kun jij de 'Brooklyn' kwaliteit én service aanbieden aan onze klanten?

Ter versterking van ons team in Knokke zijn wij op zoek naar een gemotiveerde TOP-verkoper/verkoopster die van mode en van mensen houdt! Kun jij de 'Brooklyn' kwaliteit én service aanbieden aan onze klanten?

 

Het perfecte alternatief voor traditionele kersttruien; de kerstsweaters en T-shirts van EVA MOUTON zijn grappig en niet kitsch. En in 2018 willen ook wij ovenhapjes for president!

 

Onze oplichters bedriegen jou niet: de reflecterende rugzakken van Herschel sturen jou veilig de straat op in donkere dagen.

Ter versterking van ons team in Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde TOP-verkoper/verkoopster die van mode en van mensen houdt! Kun jij de 'Brooklyn' kwaliteit én service aanbieden aan onze klanten?