Brooklyn nieuws

Omdat het ideale cadeautje uitzoeken tijd vraagt, is jouw Brooklyn winkel de komende zondagen ook gewoon open! Zo kan je op zondag 17, 24 en 31 december shoppen met tips en tricks van de Brooklyn profashionals. Wij helpen je graag met de zoektocht naar de perfecte feestlook of naar een uniek geschenk.

Om jouw kerstperiode nog zoeter te spijzen, sloegen Brooklyn Gent en de Nieuwe Onvrije Schipper de handen in elkaar. Ontvang bij jouw aankoop een giftcheque voor een lekkere, gestreken mastel bij de Nieuwe Onvrije Schipper! Smakelijk

 

Het perfecte alternatief voor traditionele kersttruien; de kerstsweaters en T-shirts van EVA MOUTON zijn grappig en niet kitsch. En in 2018 willen ook wij ovenhapjes for president!

 

Deze kerst zeg je het met een pak van je hart. Ben je nog op zoek naar een geschikt geschenk? Snuister door onze collectie of doe inspiratie op met onze geschenk-suggesties.

Onze oplichters bedriegen jou niet: de reflecterende rugzakken van Herschel sturen jou veilig de straat op in donkere dagen.

Ter versterking van ons team in Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde TOP-verkoper/verkoopster die van mode en van mensen houdt! Kun jij de 'Brooklyn' kwaliteit én service aanbieden aan onze klanten?