Gratis verzending vanaf €70
Gratis retour vanuit België
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken

Trotse partner jongerenreeks Kameleon

We zijn enthousiast om aan te kondigen dat we met trots partner zijn van de jongerenreeks 'Kameleon'. Streamz lanceert op 9 mei de nieuwe komische dramaserie, die het verhaal vertelt van een hilarische vriendengroep.
Banner blog 1

Het verhaal

In de komische dramareeks ‘Kameleon' proberen vier jeugdvrienden te ontsnappen uit de Antwerpse wijk waar ze zijn opgegroeid; een wijk waar kansen niet talrijk zijn en waar heel wat jongeren kiezen voor de ‘get rich fast’-optie van drugscriminaliteit. Daaraan ontsnappen blijkt niet zo evident te zijn. De vier vrienden noemen zichzelf ironisch 'de Kameleons', een dier dat zich moeiteloos kan aanpassen aan zijn omgeving.

Benieuwd hoe dit zal aflopen? Bekijk de reeks vanaf 9 mei op Streamz!

De stylisten

Schermafbeelding 2024 05 07 om 13 31 53

De inmiddels overleden Oemer Khan, bijgestaan door assistente Zoë Coopman, selecteerden samen verschillende looks, waarbij ze de personages tot leven brachten met hun unieke stijl.

#STYLEDBYOEMERKHAN, wat heeft dit betekend voor het Kameleon project?

Zoë: #STYLEDBYOEMERKHAN is een branding gecreëerd bij Oemer Khan, hij is er zeker en vast in geslaagd om nog een stempel te drukken in onze fashion wereld en zijn excentrieke stijl is en zal altijd kenmerkend zijn. Dit is ook duidelijk terug te zien in de Serie.

Hoe heb je de samenwerking met Brooklyn als kledijpartner ervaren?

Zoë: Onze samenwerking met Brooklyn, heeft onze job vereenvoudigd omdat jullie een multibrand store zijn en dus heel veel looks onder één dak vonden. Dickies, Carhart en Vans voor de cool kids en dan heb je By-Bar en MSCH Copenhagen voor de stijlvolle dames die je ook te zien krijgt. Een winkel waar voor ieders wat is.

Foto blog kameleon
Deze serie is de reden dat #STYLEDBYOEMERKHAN zal blijven bestaan. 🦎
Zoë Coopman
Gratis verzending vanaf €70
Gratis retour vanuit België
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken

Hulp nodig?

We helpen jou met veel plezier verder.

E-mail shop@brooklyn.be
BTW nummer BE 0412 018 089
Adres HQ Politieke Gevangenenstraat 34 8530 Harelbeke
Made by